«Вибір вже давно зробили за нас. Але якщо всі підуть голосувати, то народ переможе»

1202 0

Ми у соцмережах:

«Вибір вже давно зробили за нас. Але якщо всі підуть голосувати, то народ переможе»

Сьогодні, коли олігархи догризають рештки хворої напівдержави від Радянського Союзу, Україна виходить на нові рубежі своєї історії у взаєминах із владою. І жодними провокаціями, майданами та демагогією зупинити її їм вже, напевно, не вдасться.

Коли народ має владу, то це — демократія. Коли влада має народ, то це — диктатура. А коли це все одночасно, то це — війна і революція. Так було завжди. Раніше ніхто не знав краще, ніж комуністи і нацисти, як керувати радянським парламентом і що робити з олігархами та землею. Але рай на землі в них не вийшов. Бо замість Бога у комуністів був генеральний секретар, а в нацистів замість Юди були всі євреї разом з Ісусом Христом.

Але якщо будувати справжню державу, а не комунізм, капіталізм чи націоналізм, то можна обійтись і без війни. Для цього собі спочатку обирають того, хто скличе всенародні установчі збори. Так, як це зробили всі країни Західної Європи після перемоги над фашизмом, коли створювали свої демократичні держави. І якщо Україна цього разу вчинить так само й чесно зробить свій вибір, тоді навіть російський патріарх зможе повірити не тільки в Україну, а й у Бога.

Анатолій МІСЯЧЕНКО,
голова Економічної спілки підприємців Рівненщини

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також