Вибираємо оригінальні крісла-пуфи

394 0

Ми у соцмережах:

Вибираємо оригінальні крісла-пуфи

Предметів меблів для доповнення інтер'єру існує досить багато. Одні з них використовуються просто для заповнення простору, інші ж стають яскравими акцентами в певній зоні. Нестандартні форми, строкаті кольори, незвичайні принти створюють разом неповторний і екстравагантний стиль вашої оселі. Переглянути цікаві моделі пуфів можна в каталозі https://eurodivan.com.ua/ua/pufy/. Залишилось лише правильно підібрати модель. Як це зробити, підкаже інтернет-магазин «Eurodivan».

Самі незвичайні, модні і практичні моделі пуфів

• Поєднання в оббивці льону і оксамиту може здатися декому не дуже надійним. Насправді шви виходять дуже міцні, але головне - це гра кожного з матеріалів на контрастному тлі. Усередині вони можуть заповнюватися полістиролові кульки для створення комфортних умов під час сидіння. Такі пуфики можуть зустрічатися в класичному стилі (оксамитове сидіння і льняна спідничка) або ж в сучасному.

• Оббивка з плащової тканини на пуфах геометричної форми без ніжок виглядає дуже привабливо. Можна придбати кілька таких виробів в різному колірному оформленні. Вони ідеально впишуться в будь-який інтер'єр, ставши його невід'ємною частиною.

• Для дитячої прекрасним доповненням стануть м'які пуфики у вигляді тварин, казкових персонажів, квітів та багато інших. Вони можуть складатися з кришки і короба, куди зручно складати іграшки, канцелярію та інші дрібниці.

• Пуф-книга - сучасний і практичний предмет дизайну. Найчастіше пуф обтягається шкірою. У відкритому стані він нагадує книжку, звідки і з'явилася назва.

• Міні-пуфи в формі таблеток, ватрушок. Собою представляють невеликий круглий острівець, на якому і сидіти зручно, і використовувати в якості підставки для ніг. Найбільш незвичайними є вироби з в'язаній поверхнею або плетінням.

• Пуф-пудрениця підійде для спальні. Він оформлений в класичному стилі, але в залежності від кольору і деталей набуває екстравагантний вигляд.

Креативні пуфики не впишуться в будь-який інтер'єр. Але вони стануть чудовим акцентом у вживаному приміщенні. Можливо, деякі моделі будуть менш практичними, але абсолютний комфорт забезпечений. Інтернет-магазин «Євродиван» зробить все для задоволення ваших побажань в створенні затишку в домі.

Коли будете вибирати додаткову меблі, чітко подумайте, куди саме її поставите. Для дитячої або біля тераси в самий раз будуть безформні мішки. А ось в вітальню, спальню або домашню бібліотеку краще виберіть моделі в формі табуретки або прямокутні/квадратні.

Плюс не забувайте про стилістичному оформленні. Так круглі моделі допомагають пом'якшити інтер'єр, а прямокутні легко зонируют простір.

Пам'ятайте, що під час вибору меблів важливо звертати увагу не тільки на зовнішній вигляд, але і на інші характеристики. Цікавтеся наповнювачем, оббивкою, каркасом, щоб пуф прослужив якомога довше. Разом з консультантами інтернет-магазину «Євродиван» підберете оригінальні і красиві моделі. Нехай в вашому домі кожен предмет інтер'єру буде на своєму місці.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також