Вибираємо потрібні аксесуари: для макіяжу, укладки, створення образу

500 0

Ми у соцмережах:

Вибираємо потрібні аксесуари: для макіяжу, укладки, створення образу

Кожна дівчина мріє виглядати стильно і красиво, не має значення куди вони вирушає на роботу чи зустріч з друзями. Спеціальні додаткові аксесуари дозволяють самостійно створювати професійну укладку, ідеальний макіяж, ошатний манікюр і вмить перетворити look для різних випадків. Інструменти краси дозволять міняти образи кожен день, експериментувати з іміджем і створювати свій індивідуальний стиль.

Зустрічайте вигідні пропозиції і знижки на аксесуари на сайті Ватсонс, представлені великим асортиментом від провідних б'юті-компаній. В інтернет-магазині ви знайдете все для макіяжу, базовий набір пензлів, спонжів та інших необхідних предметів краси. Приділіть увагу своїй зачісці, вибравши бігуді, гребінці і стильні прикраси для волосся. Косметичні помічники високої якості прослужать вам довго і допоможуть створювати бездоганний образ.

Оновлюємо список базових аксесуарів для створення ідеального образу

За кожним красивим макіяжем стоїть ідеальний набір пензлів, за допомогою яких можна нанести тон, створити бездоганний контурінг обличя, підкреслити виразність очей, скорегувати форму брів. Віддавайте перевагу якісним аксесуарам, з якими буде комфортно працювати і які прослужать тривалий часу. Не варто забувати про якісну стругачку для олівців, зручні пінцети, різні спонжи і аксесуари для накладних вій. Часом незначні дрібниці можуть кардинально змінити образ, додати стильний акцент.

Ідеальна укладка також відіграє провідну роль у створенні красивого образу. Шанувальниці локонів мають в своєму арсеналі набір бігуді, з яким волосся заграє новими фарбами, збільшиться його об’єм і з’являться кучері. Вибір правильного гребінця необхідного об’єму дозволить зробити професійну укладку в домашніх умовах. Прикрасьте зачіску додатковими елементами - шпильками, обідками, гумками та іншими аксесуарами, які в цьому сезоні знаходяться в тренді.

Придумуючи стильні образи на кожен день, не забувайте про додаткових «помічників»:

♦ для макіяжу - кисті, спонжі, точила, пінцети, накладні вії;

♦ для волосся - бігуді, гребінці та щітки, шпильки, обідки, гумки;

♦ манікюру та педикюру - пилочки, щипці, роздільники, палички;

♦ аксесуари для виразності очей - щипці для завивки вій; 

♦ створення модного образу - шкарпетки, колготки, шарфики, окуляри;

♦ набори для зберігання - органайзери, ємності для поїздок.

Як організувати правильне зберігання косметичних засобів в домашніх умовах

Сьогодні в жіночому арсеналі присутня велика кількість косметики і додаткових аксесуарів, що підштовхують до актуального питання - як правильно і зручно зберігати ці засоби вдома. Спеціальні органайзери, косметички і кейси дозволяють згрупувати засоби за призначенням або категоріям, зберігати все необхідне під рукою. Також не менш важливе питання зберігання косметичних продуктів, у подорожах. Зручні набори ємностей дозволять взяти з собою улюблені естетичні засоби, заощадивши місце у вашому багажі.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також