Вибоїни на трасі «Київ-Чоп» утворюються просто на очах

3139 0

Ми у соцмережах:

Вибоїни на трасі «Київ-Чоп» утворюються просто на очах

З першими морозами – на жаль і перші пошкодження дорожнього полотна.

Мова йде про трасу М-06 Київ-Чоп. Дорога була побудована ще в 2011 році. Гарантійний термін, власне як термін її експлуатації сплив вже давно.  

З частими переходами температури повітря через нульову позначку, особливо в місцях найбільшого зносу дороги - правих смугах, якими здебільшого і рухаються перенавантажені ваговози,  вибоїни утворюються просто на очах.

- На цій ділянці - уже працює 10 бригад. Загалом 80 людей за допомогою холодного асфальту ліквідовують ямковість. Паралельно ведуться роботи і на трасі Н-22 Устилуг-Луцьк-Рівне, - повідомляє Служба автомобільних доріг у Рівненській області.Восени проведено закупівлі робіт зокрема і з поточного середнього ремонту на окремих ділянках автодороги М-06, Київ-Чоп і вже з настанням тепла в місцях найбільшого зносу повністю замінюватимемо верхній шар асфальтобетону. Наразі підрядник відповідальний за експлуатаційне утримання мережі доріг державного значення запевняє, на ліквідацію аварійної ямковості потрібно 4-5 днів, навіть з урахуванням середньодобового приросту 20-30 квадратних метрів ямковості по всій протяжності автодороги М-06.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також