Вибух на Відінській: поліція Рівного з`ясовує обставини хуліганства у будинку

2078 0

Ми у соцмережах:

Вибух на Відінській: поліція Рівного з`ясовує обставини хуліганства у будинку

У Рівному сталось хуліганство у п’ятиповерхівці. Попередньо – після візиту у під’їзд будинку на Відінській, 40 пролунав вибух, на сходовій клітці вибило вікно. Інцидент стався 20 липня по обіді, відомо про нього стало 21-го із ранкової довідки ДСНС.

Суспільне повідомляє, що сталось все у першому під’їзді між першим і другим поверхами. На місце викликали рятувальників і правоохоронців.

- Під час з’ясування обставин поліцейський стало відомо, що це було троє чоловіків. Вони підірвали невідомий піротехнічний пристрій та пішли у невідомому напрямку. Під час обслідування прилеглої території осіб, яких описали мешканці – не виявили, – каже речниця поліції області Марія Юстицька.

Суспільне також поспілкувалось із одним з мешканців будинку, він просить про анонімність. Чоловік розповів: жителям відомо, що усі троє візитерів були в окулярах, вони приходили до оселі, в якій мешкають квартиранти. Коли після тривалого стуку в двері їм ніхто не відчинив – вони й влаштували вибух.

- Сильно бахнуло, позбігались люди і з сусідніх будинків, – каже чоловік.

У пресслужбі поліції додали: якщо правопорушників знайдуть – їх притягнуть до адмінвідповідальності за дрібне хуліганство.

Нагадаємо, наприкінці травня у Рівному близько шостої вечора правоохоронці отримали інформацію про вибух у під’їзді на першому поверсі багатоповерхівки на вулиці Чорновола. Тоді з'ясували, що хуліган вкинув у поштову скриньку петарду. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також