Вибух не пролунав, бо мужні чоловіки винесли з вогню газові балони, які вже шипіли

5160 0

Ми у соцмережах:

Вибух не пролунав, бо мужні чоловіки винесли з вогню газові  балони, які вже шипіли

Корецькі рятувальники під час гасіння пожежі у житловому будинку у селі Великі Межирічі не допустили вибуху двох газових балонів.

О 07:11 ранку на спецлінію "101" надійшло повідомленням про пожежу у приватному господарстві села Великі Межиричі Корецького району.

На місце виклику було направлено чергове відділення рятувальників 15-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Корець та вогнеборців місцевої пожежної команди села Великі Межиричі. Рятувальники встановили, що осередок пожежі знаходиться на покрівлі цегляного житлового будинку, розміром 8х5 метрів.Під час гасіння пожежі вони  винесли з палаючого будинку два газові балони, чим запобігли можливому вибуху та руйнуванню. Балони від нагрівання шипіли, тому рятувальники їх охолоджували водяними столами .О  13:50  пожежу загасили.Жертв та постраждалих не має.

Вогнем знищено дерев'яний житловий будинок, з цегляними перегородками та речі домашнього вжитку. До гасіння було залучено дві одиниці пожежної техніки та сім рятувальників. Причина пожежі  та збитки встановлюються. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також