Вибухи на Кримському мосту: українці помітили цікаву закономірність

688 0

Ми у соцмережах:

Вибухи на Кримському мосту: українці помітили цікаву закономірність

Сьогодні на Кримському мосту пролунали численні вибухи. Після цього стало відомо про падіння винищувача в РФ. Українці помітили закономірність у цих подіях.

Українці помітили цікаву тенденцію між вибухами біля незаконного Кримського мосту і падіннями літаків у РФ, повідомляє ТСН.

Сьогодні, 12 серпня, поблизу Керченського мосту двічі лунали вибухи. Там нібито збивали "українські" ракети.

Водночас у Калінінградській області Росії просто у День Військово-повітряних сил розбився винищувач Су-30. Він нібито виконував тренувальний політ, але зрештою виконав "отріцатєльний взльот".

Українці у мережі кажуть, що такі співпадіння стаються вже не вперше. Зокрема, 17 липня, на Кримському мосту також пролунали потужні вибухи. Тоді "впав" один проліт мосту, а на самій переправі виникли кілометрові затори.

У той же день, 17 липня, у Краснодарському краї Росії в Азовське море впав штурмовик окупантів Су-25. Він теж "виконував тренувальний політ" — злетів з аеродрому в Єйську і впав у море.

Аналогічна ситуація сталася і під час першої за період масштабної війни пожежі на Кримському мосту. Вона сталася 8 жовтня 2022 року і зчинила тоді немало галасу у світі. Того ж дня українські захисники "приземлили" ворожий гелікоптер.

У соцмережах жартують щодо такої тенденції, мовляв, очільник української розвідки Кирило Буданов забобонний і полюбляє такі таємничі збіги.

Нагадаємо, сьогодні, 12 серпня, поблизу Кримського мосту вдруге за день пролунали вибухи. Їх нарахували близько 10-ти. Пропагандисти кажуть про чергову "українську" ракету. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також