Вибухівка Середюка, труси Жежука та вибори

1230 0

Ми у соцмережах:

Вибухівка Середюка, труси Жежука та вибори

На першій сторінці завтрашнього номера газети «Рівне вечірнє» читайте про 59-річного Миколу Середюка зі Смиги, який зробив вибухівку для злодіїв, а на ній підірвалися його двоє внуків.

Ми розповімо вам про сина колишнього начальника Служби автодоріг області, який кидався трусами у поліцію, про суд над директором НАБУ  на Рівненщині та про ремонт комунальних книгарень.

Ви дізнаєтеся, навіщо ресторану «Віденський» земля з ялинками, про ділянку для стоматолога, перетворення ринку на Боярці, храм у вигляді хреста у Рівному та цікавий рельєф Басового Кута.

Розповімо  про вибух на подвір’ї рівненського бізнесмена та специфічний піар рівненських кандидатів у народні депутати, про суди над екс-начальником митниці та керівником рівненського полігону, а також про суд погорільця з рятувальниками.

Шукайте у цьому номері інформацію про найкращі джерела на Рівненщині, коментарі експертів, чи безпечна чорниця на рівненському ринку, та статтю, з якої дізнаєтеся, чи вистачить грошей на ремонт «Авангарду».

Шукайте свіжий номер «Рівне вечірнє» у газетних кіосках міста вже зранку. Також ви можете передплатити електронну версію видання.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також