Від чого залежить вартість кондиціонера

488 0

Ми у соцмережах:

Від чого залежить вартість кондиціонера

Вибираючи будь-яку техніку для дому чи офісу, враховуйте багато параметрів. Особливо, якщо вона потребує монтажу з втручанням в інтер’єр. Коли йдеться про кондиціонери, ціна має велике значення. Чим дорожче пристрій, тим він потужніше та продуктивніше, має додаткові функції. Бажано знати, що впливає на ціноутворення. На основі цього можна прийняти рішення щодо бюджету на покупку техніки у інтернет-магазині Eldorado.ua. Можна придбати недорогі спліт-системи від Leberg, TCL, Saturn, Samurai, Liberton. Для зручності покупців встановлені фільтри, за допомогою яких можна визначити бажаний діапазон цін та інші характеристики товару. Доставка здійснюється всією Україною до поштового відділення чи фірмового магазину мережі. Також можна замовити кур’єрську доставку — і вам привезуть кондиціонер додому.

Які функції мають бюджетні кондиціонери

Недорогі пристрої створені для тих, хто цінує зручність та прості рішення. Вони працюють ефективно, але виконують базові функції:

  • декілька режимів роботи: охолодження, обігрів, нічний;
  • встановлення та регулювання температури;
  • можливість зміни положення та швидкості повертання жалюзі;
  • таймер.

Також недорогі пристрої мають нижчу потужність, відповідно, охоплюють меншу площу. Принцип роботи таких кондиціонерів: «on/off», тобто вони вимикаються після досягнення встановленої температури. За конструкцією до бюджетних моделей належать мобільні кондиціонери та віконні моноблоки.

Які характеристики мають кондиціонери середньої та вищої цінових категорій

Дорожче інших коштують інверторні спліт-системи. Це пов’язано з особливостями конструкції та принципом дії. Попри високу вартість, інверторний кондиціонер вигідний, тому що економить електроенергію: покупка виправдає себе завдяки невеликим рахункам за світло. До того ж він стійкий до перепадів напруги, простіше в обслуговуванні, служить довше.

На вартість кондиціонерів впливають також додаткові елементи та функції, яких немає у бюджетних моделей:

  • багатоетапна система фільтрації повітря;
  • датчики руху та положення людей у просторі;
  • керування за допомогою Wi-Fi;
  • знижений рівень шуму та енергоспоживання.

На ціну також впливає відомість торгової марки. Це не лише питання престижу. Відомі бренди мають високотехнологічне виробництво, багато вкладають у розробку та вдосконалення продукції. Також у них є мережа сервісних центрів, куди можна звернутися за гарантією для обслуговування або ремонту кондиціонера.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також