Від готелю – до кінотеатру: начальники пішли рейдом центром Рівного (ФОТО)

6470 0

Ми у соцмережах:

Від готелю – до кінотеатру: начальники пішли рейдом центром Рівного (ФОТО)

У Рівному вирішили провести рейд як заклади дотримуються карантинних обмежень, які обумовлені «червоною» зоною.

 Разом із інспекторами поліції на рейд вийшли голова Рівненської ОДА Віталій Коваль та керівник поліції області Олексій Камишанський.

- Не мають сенсу обмеження, які вводить держава, якщо їх не дотримуються, - сказав керівник облдержадміністрації Віталій Коваль.

Спочатку перевіряючі навідалися до готелю «Мир», де їх зустріла адміністратор Лариса Степура. Вона розповіла, що за зміну відмовила у поселенні сімом особам:

- Якщо людина хоче поселитися у наш готель, то повинна мати негативний ПРЛ-тест або COVID-сертифікат, або довідку, що перехворіла. Теж саме ми пояснюємо, коли до нас телефонують та просять забронювати номер по телефону.

Після готелю «Мир» інспекція зайшла у паб «Три слони». Клієнтів там було обмаль, тому перевірили «коронавірусні» документи у персоналу. Під підозру потрапив ПРЛ-тест в одного із офіціантів. Адже були проблеми з його ідентифікацією.

Хлопець пояснив, що отримав його нещодавно, тому, можливо, його ще не внесли у базу. Поліцейські перевірять його слова. Бо за підробку «коронавірусних» документів людина несе кримінальну відповідальність.

Після ресторану Віталій Коваль та Олексій Камишанський зайшли до кінотеатру «Україна».

Їх одразу зустріла контролер Юлія Ліщук, яка на вході перевіряє у всіх документи:

- До нас приходять усілякі люди. Одні ображаються на те, що я вимагаю документи, а інші – сприймають це нормально. Скажу, що зараз багатьом доводиться відмовляти. Адже вони невакциновані.

Начальник поліції Рівненщини Олексій Камишанський розповів, що в області створено близько 60 рейдових груп, які перевіряють дотримання карантинних обмежень:

- Після оголошення «червоної» зони на Рівненщині поліцією уже виявлено близько тисячі фактів порушення карантинних вимог. За усіма порушеннями складені адміністративні протоколи, які були направлені до суду.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також