Від партії Вакарчука на Рівненщині балотуватимуться представники «Самопомочі» Садового

3744 0

Ми у соцмережах:

Андрій Пехотін. Фото - з його сторінки у Facebook

Координатор партії «Голос» на Рівненщині Роман Денисюк після з’їзду партії на цих вихідних повідомив, що вже є два кандидати у народні депутати від мажоритарних округів області, які висуватимуться за підтримки «Голосу».

Так, наразі «Голос» Святослава Вакарчука «закрив» північні округи. Від 156-го виборчого округу (Сарненський, Костопільський та Березнівський райони) балотуватиметься 31-річний бізнесмен із Клесова Андрій Пехотін, а від 155-го округу (Дубровицький, Рокитнівський, Володимирецький та Зарічненський райони) – 44-річна нардепка з Києва Вікторія Войціцька.

Вікторія Войціцька. Фото - з її сторінки у Facebook

«По округу 152 ми трошки потримаємо інтригу», - додав п.Денисюк.

Зазначимо, що і Андрій Пехотін, і Вікторія Войціцька – представники «Самопомочі» Андрія Садового, хоча «Самопоміч», між інших, на ці парламентські вибори також балотується (за нинішніми рейтингами, втім, вона не долає прохідний бар’єр).

Так, Андрій Пехотів є депутатом Клесівської ОТГ від «Самопомочі», а Вікторія Войціцька на сьогодні залишається представницею фракції «Самопоміч» у Верховній Раді.

За словами представника «Самопомочі» на Рівненщині Миколи Бляшина,  Андрія Пехотіна, хоча він і балотуватиметься від «Голосу», «Самопоміч» підтримує.

«Самопоміч» попередньо також анонсувала своїх кандидатів від мажоритарних округів на Рівненщині: від 152-го округу (Рівне) мав би балотуватися 38-річний адвокат та депутат Рівненської міської ради Микола Бляшин. Від 154-го округу (Дубенський, Радивилівський, Млинівський, Здолбунівський та Демидівський райони) – 35-річний заступник директора Рівненського районного центру дитячої та юнацької творчості, депутат Здолбунівської райради та представник ПЛАСТу Юрій Шадий. Проте остаточного рішення, зазначає п.Бляшин, ще немає. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також