Від патрульних втікав недарма

2497 0

Ми у соцмережах:

Від патрульних втікав недарма

На вулиці Степана Бандери у Рівному патрульні помітили "SAAB", водій якого порушив правила дорожнього руху, отож інспектори його зупинили. Чоловік вибіг з автомобіля та почав втікати, перестрибуючи через бетонні плити

Правопорушника затримали, застосувавши до нього фізичну силу, та вчепили кайданки.  Під час спілкування з патрульними 32-річний житель Рівненщини помітно нервував.

У сумці, що знаходилась на лівому плечі,  поліцейські виявили три патрони калібру 5,6 мм, зовні схожі на бойові. У порушника патрульні помітили ознаки наркотичного сп'яніння. Від проходження огляду на визначення стану сп’яніння водій відмовився.

Патрульна поліція Рівненщини повідомила, що під час перевірки реєстраційного документа на транспортний засіб та звірки даних транспорту інспектори помітили явні ознаки підробки ідентифікаційного номера автомобіля. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. На порушника склали протокол за керування в стані наркотичного сп’яніння (по відмові). Розпочате досудове розслідування за фактом знищення, підробки або заміни номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу. Поліцейські встановлюють усі обставини події, а також проводитимуть відповідні експертизи, зокрема й вилучених патронів. Слідчі підготували клопотання до суду про накладення арешту на вилучений автомобіль.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також