Від землі для бійців у Рівному поки відступилися?

756 0

Ми у соцмережах:

Від землі для бійців у Рівному поки відступилися?

Проєкт рішення щодо прохання рівнянина Леоніда Левчука виставити на торги 22 земельні ділянки в районі вулиці Скрипника, що в Тинному, під будівництво житлових будинків, таки розглянула минулого четверга на сесії міська рада. Нагадаємо — це саме та земля, яку ще 2015-го зарезервували для сімей загиблих військовослужбовців. Невідомо, як вирішили б долю цих ділянок, якби не заява рівнянки, яка є власницею однієї з тих земельних ділянок — як член родини загиблого.

Галина Кульчинська, депутатка міської ради Рівного:

— Це питання у нас в порядку денному є з попередніх сесій: про внесення земельних ділянок у районі вулиці Скрипника до переліку земельних ділянок, що підлягають продажу на конкурентних засадах. Мова йде про 22 земельні ділянки, які попереднім рішенням попередньої ради було надано учасникам АТО і їхнім сім’ям. Але 22 березня у Рівненську міську раду надійшло звернення від громадянки, яка, посилаючись на судове рішення, просить 30 березня це питання зняти взагалі з розгляду. Оскільки серед цих ділянок є така, що належить їй як члену родини загиблого. Я вже не дивилася нюанси, та головне — є відповідне рішення суду щодо цього! Згідно із заявою і згідно із судовим рішенням питання треба зняти.

Депутати вирішили все ж розглянути скандальне питання наприкінці сесії — щоб не залишати проблему в «підвішеному стані». Та з майже тридцяти присутніх у залі не знайшлося жодного, хто б наважився проголосувати за аукціон: 25 були проти, а четверо не голосували. Тож цю землю місто не продаватиме.

Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також