Відірвало у Здолбунові голову гранатою

2770 0

Ми у соцмережах:

Відірвало у Здолбунові голову гранатою

Донедавна у традиційних бійках п’яних громадян використовувалася винятково холодна зброя, якою залежно від обставин ставав чи то кухонний ніж, чи то сокира, чи то цеглина, чи то штахета… Тепер не те — чи не кожний любитель випити вже має якщо не карабін чи пістолет, то принаймні кілька бойових гранат. Саме така граната вибухнула днями на південній околиці Здолбунова, де мешкали двоє чоловіків, які перебивалися випадковими заробітками та вели нездоровий спосіб життя.

На місці вибуху знайшли тіла власника будинку 39-річного Сергія Харчука та його співмешканця 46-річного Віталія Коваля. Одному з них вибухом відірвало голову, іншому — руку. Обидва ушкодження виявилися несумісними із життям. Тож довідатись, через що між ними виникла сварка і хто саме підірвав гранату, тепер вже не під силу жодному слідчому, навіть якщо він із Національної поліції. Скільки ще гранат та зброї знаходиться нині у помешканнях любителів випити — невідомо. Хотілося б, щоб інформація про це надходила до нас надалі більш гуманним способом.

Марія Мотова, сусідка:

— Був страшенний вибух. Я вирішила, що, може, котел в когось вибухнув. Подивилася в себе — нема, подзвонила до сусідів — немає. Почали ми кричати: «Сергію, Сергію!», але ніхто не обзивається. Сусідка заглянула у вікно і побачила, що лежать.

Кажуть, у Сергія було троє дітей, а у Віталія — двоє. Обох дружини вигнали з дому. Тож вони жили разом в цьому будинку і пиячили. Припускають, що їх, можливо, пов’язували і більш тісні стосунки, ніж проста дружба.

Олександр Панасюк, т.в.о. начальника Здолбунівського відділення Національної поліції:

— На місці події знаходилось двоє потерпілих, які були мертві. За ознаками масивних уражень на тілі, обличчі, руках було схоже на вибух. Будинок до газу під’єднаний не був. В експлуатацію зданий не був. Тому версія про те, що стався вибух газу — відпала. Спеціалісти вибухотехнічної служби, провівши огляд місця події, встановили, що вибухнула граната РГД-5.

Дарина Гузенкова.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також