Відійшла у засвіти старша викладачка НУВГП

12213 0

Ми у соцмережах:

Відійшла у засвіти старша викладачка НУВГП

Непоправної втрати зазнав колектив кафедри економіки підприємства та міжнародного бізнесу Національного університету водного господарства та природокористування. Тяжка хвороба завчасно забрала колегу Левун Оксану Іванівну.

Народилася Оксана Іванівна 6 серпня 1964 року в смт Совєтський, що в Криму. Йдучи слідами свого батька, у 1986 р. вона закінчила Український інститут інженерів водного господарства за спеціальністю «Гідромеліорація» і отримала диплом з відзнакою. Працювала інженером у проектно-вишукувальному та науково-дослідному інституті "Укрдіпроводгосп" у м. Києві. У 2002 році закінчила Інститут післядипломної освіти Українського державного університету водного господарства та природокористування та отримала кваліфікацію «Економіст». Відтоді працювала на посадах асистента та старшого викладача кафедри економіки НУВГП.

- Пам'ять про Оксану Іванівну, прекрасну, добру та щиру людину, назавжди залишиться в серцях студентів, викладачів та всіх, хто її знав. Вона була нам не просто колегою, але другом, порадником і людиною, що завжди допоможе і підставить своє плече, - йдеться на фейсбук-сторінці НУВГП.  - Щирі співчуття доньці Галині, сестрі Наталії та всім, для кого порожнеча від втрати цієї прекрасної людини не заповниться ніколи.

Попрощались з покійною у Рівному сьогодні на кладовищі «Нове». 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також