Відійшов у вічність боєць з Березного

1241 0

Ми у соцмережах:

Відійшов у вічність боєць з Березного

Прибуття військового кортежу у місто Березне очікується сьогодні 25 липня орієнтовно о 13.15-13.45 год. Автокортеж рухатиметься вулицями Андріївська, В.Чорновола, Грушевського до провулку Грушевського.

У міській раді Березного просять доєднатися до вшанування воїна:

 - Перестало битися серце українського воїна Володимира Шнайдера, 1968 року народження, з міста Березне.
Тіло солдата не витримало фізичних та психологічних навантажень. Після тривалого перебування у госпіталі Володимир помер.
Висловлюємо найщиріші співчуття усім хто знав, любив, шанував… Разом з рідними поділяємо горе, підтримуємо у годину скорботи.

Військове поховання Володимира Шнайдера відбудеться у середу 26 липня. Прощання з покійним розпочнеться об 11.00 год. у будинку за адресою: провулок Грушевського, 8А, м.Березне, після чого процесія рухатиметься до церкви Різдва Пресвятої Богородиці міста Березне вулицями Грушевського, В.Чорновола, Андріївська, М.Буховича, Київська.
По завершенню заупокійної служби процесія рухатиметься до міського майдану Незалежності для церемонії прощання з українським воїном. Потому рух колони до кладовища буде вулицями Київська, В.Чорновола, Андріївська, Корецька.
Поховання відбудеться на міському кладовищі в урочищі «Лукавець».

Просимо доєднатися до вшанування пам'яті померлого захисника України, - написав у фейсбуці Богдан Дроженець, застпуник міського голови Березного.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також