Відійшов у вічність викладач «водника»

5077 0

Ми у соцмережах:

Відійшов у вічність викладач «водника»

Помер викладач НУВГП Володимир Шевчук, якому у жовтні цього року виповнилося б 79 років..

Народився Володимир Шевчук в смт. Теофіполь Хмельницької області. В 1963 році закінчив Теофіпільську середню школу.
1964-1969 роки служба в військово-морському флоті. . Службу проходив на Чорноморському та Балтійському флотах в званні головного корабельного старшини.

В 1969 році вступив на 1 курс механічного факультету Українського інститут інженерів водного господарства, який успішно закіннчив у 1975 році за спеціальністю «інженер-механік». Працював на посаді механіка Українського інституту інженерів водного господарства, в подальшому займав посади інженера-електрика, головного енергетика.

У 1980 році переведений на посаду начальника новоствореного відділу технічних засобів навчання. У 1990 році переведений на посаду начальника новоствореного центру навчально-інноваційних технологій. Неодноразово нагороджувався міністрства освіти і науки України, відзнаками Рівненської обласної державної адміністрації та Національного університету водного господарства та природокористування.

З 1980 року працював за сумісництвом асистентом кафедри охорони праці, в подальшому старшим викладачем кафедри екології.

- Щирі співчуття рідним і близьким, усім,  хто знав Володимира Максимовича. Вічна пам'ять, - йдеться на фейсбук-сторінці НУВГП.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також