Відійшов у засвіти доцент рівненського «водника», якого поважали студенти та колеги

6768 0

Ми у соцмережах:

Відійшов у засвіти доцент рівненського «водника», якого поважали студенти та колеги

20 березня раптово пішов з життя колишній доцент кафедри гідроенергетики, теплоенергетики та гідравлічних машин НУВГП, кандидат технічних наук Анатолій Веремчук. 30 березня йому мало б виповнитися 70 років.

Анатолій Іванович народився в смт Рокитне. Закінчив Український інститут інженерів водного господарства в 1975 році з відзнакою, інженер-будівельник за спеціальністю “Гідротехнічне будівництво річкових споруд і гідроелектростанцій”; аспірантуру на кафедрі використання водної енергії та гідравлічних машин УІІВГ.

У 1975-1999 роках був асистентом кафедри використання водної енергії та гідравлічних машин УІІВГ, у 1999-2000 роках працював старшим викладачем кафедри ВВЕ та ГМ.

В 1999 році захистив кандидатську дисертацію за темою “Обґрунтування параметрів водоповітряних резервуарів для напірних трубопроводів” за спеціальністю гідротехнічні меліорації.

З 2000 року – доцент кафедри ВВЕ і ГМ.

Виконував обов’язки відповідального секретаря приймальної комісії Національного університету водного господарства та природокористування (2003-2004 рр).

Заступник декана ФГТБ та ГЕ з наукової роботи (2008-2011 рр), заступник завідувача кафедри ГЕ та ГМ з методичної роботи.

Працював у складі міжвідомчих державних комісій з обстеження стану споруд і обладнання Дніпровського та Дністровського каскадів гідроелектростанцій.

- Анатолій Іванович присвятив себе освіті, завдяки людським якостям, професійному досвіду та знанням користувався великою повагою серед студентів та колег по роботі. Він був мудрим фахівцем, який служив людям та суспільству. У нашій пам'яті Анатолій Іванович назавжди залишиться добрим другом, доброзичливим колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи, - написали колеги покійного на своїй фейсбук-сторінці.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також