Відійшов у засвіти відомий науковець з Рівного

10820 0

Ми у соцмережах:

Відійшов у засвіти відомий науковець з Рівного

Через проблеми зі здоров’ям з життя пішов доцент кафедри менеджменту Національного університету водного господарства та природокористування Віталій Петрович Окорський.

Віталій Окорський  народився 7 січня 1954 року в с. Городище Шепетівського району Хмельницької області.

Після закінчення Українського інституту інженерів водного господарства в 1977 році працював інженером-гідротехніком Яготинської експлуатаційної дільниці, а пізніше - старшим інженером-гідротехніком Переяслав-Хмельницької експлуатаційної дільниці Трубіжського УОС Київського облводгоспу.

1980 року обраний за конкурсом на посаду асистента кафедри сільськогосподарських гідротехнічних меліорацій в УІІВГ. У період з 1987 по 1990 рр. навчався в аспірантурі, а в 1991 році захистив дисертацію на здобуття ступеня кандидата технічних наук. По закінченню аспірантури працював асистентом, а з 1995 по 1998 роки - старшим викладачем кафедри сільськогосподарських гідротехнічних меліорацій УІІВГ.

В 1998 році переведений на посаду доцента новоствореної кафедри менеджменту НУВГП. У організаційний період працював заступником завідувача кафедри, займався формуванням її кадрового складу, методичним забезпеченням навчального процесу, становленням нової спеціальності "Менеджмент організацій". В 2015 році отримав диплом про другу вищу освіту з кваліфікацією «спеціаліст з менеджменту».

В період 2001-2003 роках - заступник декана, виконуючий обов’язки декана, а з 2003 року до 2013 року - декан факультету менеджменту НУВГП. З 2014 до 2019 рр. – начальник відділу роботи з іноземними студентами Центру міжнародного співробітництва та освіти.

Колектив Національного університету водного господарства та природокористування висловлює щирі співчуття рідним, близьким і друзям мудрого наставника, науковця, чудової людини Віталія Петровича Окорського та поділяють їхню скорботу, адже не стало непересічної особистості, чий життєвий шлях довгі роки був нерозривно пов'язаний із водним господарством і вищою школою.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також