Відкритий чемпіонат України з кйокушінкаі карате розпочався у Рівному

1478 0

Ми у соцмережах:

Відкритий чемпіонат України з кйокушінкаі карате розпочався у Рівному

Його учасники – бійці з дев’яти міст України віком від 6 до 17 років. Усього на чемпіонат з кйокушінкаі карате, який проводять 4 рік поспіль, цьогоріч з’їхалося 120 учасників. Триває він два дні.

На фото учасник чемпіонату Ілля Горшко

– В мене вже було два бої. Супротивники були важкі. Треба було старатися. Це новий досвід, нові знання. Потрібно було багато сил прикласти, – сказав Суспільному учасник чемпіонату Ілля Горшко.
На фото президент Рівненської обласної федерації Кйокушінкаі карате Євген Вєтров

– Рівненщину представляє сьогодні близько 50 бійців, в Рівному працюють шість інструкторів, 7 професійних залів, де розвиваються Кйокушінкаі карате унія. І загалом в самому Рівному займаються близько 300 чоловік. Міст у нас багато сьогодні. Відібрані найкращі команди. Здебільшого у нас тут виступає Івано-Франківська область, Рівненська, Київська, Черкаська, Одеська. Полтавська. Чемпіонат триває два дні, перший день у нас завжди проходить суддівський семінар. А на другий день безпосередньо це вже практика, це вже чемпіонат, – розповів президент Рівненської обласної федерації Кйокушінкаі карате Євген Вєтров.

  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також