Відкриття спідвейного сезону — в суботу

1369 0

Ми у соцмережах:

Рівненський юніор Марко Левішин до старту сезону готовий

Цієї суботи у Рівному відбудеться відкриття спідвейного сезону. Це буде перший (а можливо, і єдиний) етап особистого дорослого чемпіонату України. Оскільки змагання мають статус відкритих, то очікується участь в них також закордонних гонщиків.

Як розповів організатор гонки Сергій Головня, у цій гонці візьмуть участь усі провідні на сьогодні українські спідвеїсти — Андрій Карпов, Олександр Локтаєв, Марко Левішин, Станіслав Мельничук, Андрій Кобрин. Зокрема, очікується, що сьогодні о 16.00 Карпов на рівненському треку проведе тренування.

З іноземців вже підтвердили участь поляки Едвард Мазур і Томаш Орват, аргентинець Факундо Албін. Ще з групою гонщиків, зокрема, добре відомими рівнянам поляками Станіславом Бужею, Павелом Мєсьонцом, Марціном Ремпалою, Себастьяном Уламеком, тривають переговори.

Розпочнеться гонка о 16.00. Вона проходитиме за сіткою для 13 гонщиків, після чого на чотирьох найкращих очікуватиме фінал.

— До відкриття сезону готуємося активно, доріжка готова, світлофор працює, стартова машина — теж, — розповів Сергій Головня. — Сподіваюся, що і погода не підведе. З іншого боку, для того ми і влаштовуємо цю гонку, щоб побачити можливі недоліки і ліквідувати їх. Адже 1 травня на всіх нас чекає значно відповідальніший старт — півфінал чемпіонату Європи.

Квитки на гонку чемпіонату України коштуватимуть 100 грн. для дорослих і 50 грн. — для дітей.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також