Відкриють два нових відділення у лікарні Костополя

2417 0

Ми у соцмережах:

Відкриють два нових відділення у лікарні Костополя

Генеральна директорка Костопільської багатопрофільної лікарні Наталія Кондратюк днями підписала меморандум про співпрацю з благодійним фондом «Незламність.UА». Співпраця налагоджена для покращення медичних та реабілітаційних послуг, заплановані спільні проекти у сфері охорони здоров'я.

Фактично співпраця уже триває – кілька тижнів поспіль волонтери фонду щотижня привозять лікарні усіляку допомогу: ліжка, матраци, подушки, засоби реабілітації, дитячі ліжка, різне приладдя для дітей тощо. Фонд і раніше допомагав лікарням області та пропонував співпрацю Костопільській лікарні, однак з попереднім керівником Романом Товарницьким представники фонду не змогли домовитися, повідомляє Костопільщина 21 століття.

Допомога, яку привозить «Незламність.UА» лікарні – то вживані речі, але все - в пристойному і робочому стані. В лікарню уже почали завозити реабілітаційне обладнання та готувати приміщення під зал для занять фізкультурою.

- Ми вдячні благодійному фонду за регулярну і відчутну допомогу для нашого закладу. Зі свого боку лікарня власним коштом купує все необхідне для обладнання інклюзивної вбиральні, душу та ванни для людей з обмеженими можливостями, - каже Наталія Кондратюк, - коштує немало, але ми зробимо все згідно з чинними вимогами.

І якщо реабілітаційне відділення поки що у стадії підготовки, то дитяче відділення у Костопільській лікарні от-от відкриється. Тут також суттєву допомогу надав благодійний фонд, у тому числі й для облаштування ігрової кімнати для пацієнтів. Необхідні кадри для дитячого відділення лікарня має.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також