У Рівному водій пропонув патрульним три з половиною тисячі гривень хабара

972 0

Ми у соцмережах:

У Рівному водій пропонув патрульним три з половиною тисячі гривень хабара

Сьогодні, близько 4-ї години ночі, патрульні поліцейські на вулиці Соборній у Рівному зупинили "Форд", який їхав з увімкненою аварійною сигналізацією Вони вирішили зупинити водія, щоб запитати, чи не потрібна йому допомога.

Під час спілкуванні у 27-річного водія патрульні виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Проходити огляд на визначення стану сп'яніння водій на місці зупинки транспортного засобу відмовився, але виявив бажання проїхати до медичного закладу. 

Коли патрульні їхали з чоловіком до медичного закладу, він почав пропонувати хабара -  2 тисячі гривень. Інспектори неодноразово попередили чоловіка про кримінальну відповідальність за таку пропозицію, але він е зважав, а навпаки підвищив суму до 3500 тисяч гривень. Після приїзду до медичного закладу ,  чоловік відмовився проходити огляд на стан сп’яніння.

На водія патрульні склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (керування в стані алкогольного сп’яніння) та викликали слідчо-оперативну групу для встановлення усіх деталей справи, повідомляє патрульна поліція Рівненської області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також