Відмінні риси камер відеоспостереження IMOU

2751 0

Ми у соцмережах:

Відмінні риси камер відеоспостереження IMOU

Світ технологій неухильно вдосконалюється. Здавалося б, нещодавно камери відеоспостереження увійшли до суспільного простору нашого життя, як вони стають елементом рутинного домашнього побуту. IMOU — дочірній бренд знаменитої Dahua, який зробив ще один крок назустріч світу smart. 

Головні відмінні риси відеокамер IMOU

Ознаки, які відрізняють камери відеоспостереження IMOU:

  • Простота під'єднання. Незалежно від того, під’єднуються камери через Wi-Fi або RoE, зробити це нескладно завдяки детальній інструкції.
  • Зручність монтажу. Камери відеоспостереження легко монтуються на металеві поверхні завдяки магнітному кронштейну. Триметровий кабель живлення дає змогу встановити камеру будь-де.
  • Роздільна здатність фільмування Full HD та запису 1080Р створює чітке та деталізоване зображення, яке не втрачає якості при збільшенні.
  • Власне хмарне сховище.
  • Широкий кут огляду. Роботизований моторизований об'єктив дає деяким моделям кут огляду до 355 °.
  • Кодеки Н.265 дають змогу заощаджувати простір на карті пам'яті або жорсткому диску: стиснення до 80% без втрати якості зображення.
  • Функції аналітики направлені на розпізнавання людей та предметів.
  • Миттєва реакція на несанкціоновані дії та навіть звуки: крик, дитячий плач, розбите скло, глухий удар, автомобіль, що під'їжджає тощо.
  • Двосторонній голосовий зв'язок завдяки динаміку та мікрофону, якими оснащені деякі моделі.
  • Функція активного захисту: у разі несанкціонованого проникнення вмикається світлове та звукове сповіщення, наприклад, стробоскоп та гучна сирена.
  • Зручне керування всіма функціями через програму на смартфоні або іншому пристрої. Перегляд зі смартфона, планшета або комп'ютера зображення з відеокамери в режимі реального часу або запису.

Що являють собою камери відеоспостереження IMOU

Незалежно від типу та призначення, IMOU камера — високотехнологічний продукт із ретельно продуманим функціоналом та дизайном. Коротку характеристику цих пристроїв можна укласти у три слова: надійні, функціональні, доступні. Останній пункт означає не лише доступну вартість, а й простоту керування: всіма функціями легко керувати через програму на смартфоні.

Камери IMOU відрізняються компактністю та стильним ультрасучасним дизайном, це справжні гості з майбутнього — і не лише тоді, коли камери видно, але й коли вони приховані. Вони здійснюють фільмування у високій роздільній здатності незалежно від часу доби, передають інформацію за захищеними каналами, а під час записі відео використовують сучасні кодеки, тому заощаджується місце у сховищі без шкоди для якості зображення.

Камери надзвичайно зручні, недарма за IMOU закріплюється імідж одного із флагманів серед виробників «розумних будинків». Для переважної більшості відеокамер функція відеознімання єдина. Однак у камерах IMOU вона хоч і головна, але й інші. Наприклад, ці камери можуть бути оснащені мікрофоном та динаміком для двостороннього голосового зв'язку. Додаткові функції можуть вмикати світлодіодне та/або інфрачервоне підсвічування для досягнення гарної якості зображення при нічному фільмуванні, розпізнавання облич та предметів, спрацьовування на певний звук (кроки, стукіт, плач дитини), вбудовану сирену та ряд інших. Спеціальна оптика та моторизований об'єктив дають змогу додатково розширювати кут огляду.

За допомогою програми ви можете віддалено контролювати все, що відбувається в реальному часі, переглядати відео, змінювати кут огляду (якщо це передбачено функціоналом камери), а також отримувати push-повідомлення, якщо щось відбувається. Разом з помірною вартістю, це робить камери IMOU одними з найпопулярніших.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також