Відмінності та технічні характеристики iPhone 14 та iPhone 13

1406 0

Ми у соцмережах:

Відмінності та технічні характеристики iPhone 14 та iPhone 13

Деякі сучасні пристрої користуються величезною популярністю, через поєднання новітніх доробок та чудової якості. Саме до таких пристроїв відносять техніку Apple, зокрема iPhone 13 за посиланням https://comfy.ua/smartfon/brand__apple__seriya_smartphone__apple-iphone-13/, який був презентований компанією у 2021 році. Не дивлячись на те, що пристрій продається вже протягом півтора року, величезна кількість людей бажають його придбати.

Причини популярності iPhone 13

Головна причина, яка зробила техніку відомою на весь світ – це чудова якість та стильний дизайн, який підкреслює високий статус власника. Саме тому, найбільша кількість покупців техніки iPhone – це люди, які обертаються у діловому колі, політики, celebrity, олігархи. Крім того, компанія Apple дозволяє замовити незвичайні додаткові гаджети, які здатні покращити життя та синхронізувати роботу одночасно всіх пристроїв від Apple. Таким чином, можна придбати не лише смартфон, але й навушники, розумний годинник apple watch.

Після появи на ринку iPhone 14, значна кількість людей виявили бажання придбати саме таку техніку. Проблеми з виготовленням деяких запчастин, а також баги в роботі серед перших покупців, зменшили кількість бажаючих. Люди, які бажали придбати iPhone 14, із задоволенням купили iPhone 13. Цей прилад перевірений часом та має чудові відгуки від користувачів.

Такі телефони доповнені новим чипсетом Bionic A-15, який дозволяє одночасно працювати з декількома додатками. Це чудовий вибір для людей, які постійно працюють та бажають витрачати мінімум часу на вдосконалення техніки та налагодження робочого процесу. Користування приладом інтуїтивно зрозуміле та досить просте.

Чим відрізняється iPhone 14 та iPhone 13?

Користувачі, які мають техніку iPhone 13, подивившись презентацію оновленої версії не засмутилися, не дивлячись на роботу, яка була виконана розробниками. Все одно пристрій удосконалили зовсім не так, як хотіли користувачі.

Відмінності iPhone 14 та iPhone 13:

  • Значна кількість людей очікували, що у пристрої iPhone 14 замінять роз'єм Lightning на Type-C, проте цього не відбулося через деякі фінансові складнощі.
  • Значно здорожчали комплектуючі деталі, зокрема оптика, яка використовується у камерах. Розробники вдосконалили камери iPhone 14, але не вистачило коштів, щоб замінити роз'єм.
  • Не дивлячись на те, що розробники додали до камери одну лінзу, вони не надто вдосконалили якість знімання, тому фото та відео мало, чим відрізняються від версії, яка була створена на iPhone 13.

Ще один плюс на користь айфон 13 – це можливість придбати його у будь-якому магазині за доступною ціною.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також