Віднині у Костополі вакцинуватимуть у дві зміни

1782 0

Ми у соцмережах:

Віднині у Костополі вакцинуватимуть у дві зміни

У зв’язку з високою потребою та кількістю бажаючих здійснити вакцинацію від COVID-19, у КНП «Костопільський Центр ПМД» вирішили продовжити години прийому жителів громади.

- Таким чином ми розвантажуємо черги, які утворювалися ось уже декілька днів поспіль серед мешканців в очікуванні процедури вакцинації. Із 26  години праці у пункті щеплення продовжено із 14.00 до 17.00 години, - повідомляє головний лікар Центру Олена ВОЙЦЕХОВСЬКА.
Станом на сьогодні кількість жителів Костопільської міської територіальної громади, які отримали щеплення І дозою становить - 5634, ІІ дозою – 4545.
За минулу добу всього вакциновано:
І дозою – 209 осіб;
ІІ дозою – 64 осіб.
Щодо отримання міжнародного свідоцтва про вакцинацію: це можливо в першу чергу за допомогою застосунку «ДІЯ».
«Жовтий» COVID-сертифікат буде доступний після першої дози вакцини і діятиме 120 днів, а при наявності двох доз – «зелений» сертифікат. Паперовий варіант називається міжнародне свідоцтво, в електронному вигляді в додатку «ДІЯ» він має назву сертифікат та розподілений по кольорах. Детальніше можете дізнатися за ось цим посиланням. 

При завантаженні додатку «ДІЯ», ви отримуєте на зворотньому шляху у лічені хвилини сертифікат та додаткові хвилини дорогоцінного часу, уникаючи масові скупчення людей в очікуванні паперового варіанту.
Нагадуємо: вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.
На Костопільщині щеплюють такими вакцинами - AstraZeneca, CoronaVac, Comirnaty/Pfizer. Безоплатно щепитися може кожен охочий повнолітній житель. 

Детальна інформація за номером: 097-155-22-13 (реєстратура) чи у свого сімейного лікаря. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також