Відновлюють розбиті дороги

2246 0

Ми у соцмережах:

Відновлюють розбиті дороги

23 вулиці Рівненщини вже з оновленим дорожним покриттям. Ще у трьох десятках населених пунктах області тривають капітальні ремонти. До кінця року планують відремонтувати майже сотню місцевих доріг.

- На цьому тижні розпочнемо ремонт ще на 25-ти об’єктах, де тривають підготовчі роботи. Також буквально сьогодні департамент підписав договори на 9 доріг у Радивилівському, Здолбунівському районах та Березному, - каже начальник управління дорожнього господарства при департаменті будівництва та архітектури Рівненської ОДА Віталій Кардаш.

На сьогодні в області працює 22 будівельні організації. І не лише рівненські. Є підрядники з Києва, Житомира, Хмельницького та Львова. Якщо місяць тому відсоток використання коштів складав лише 17%, сьогодні вийшли на 48% передбаченої субвенції. Згідно нових вимог, новозбудовані дороги повинні прослужити щонайменше 10 років. Якщо асфальт зіпсується раніше, підрядники виправлятимуть недоліки власним коштом.

Прес-служба РОДА нагадала, що цьогоріч для Рівненщини на дороги передбачили 281 мільйон гривень. Кожному району розподілили гроші рівномірно відповідно до протяжності дорожнього полотна. І там, де райони спрацювали оперативніше, роботи вже на фініші. Це, зокрема, Костопільський, Радивилівський, Рівненський, Сарненський, Володимирецький, Дубровицький та Здолбунівський райони.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також