Відома письменниця Марія Матіос підтримала Юрія Вознюка

1151 0

Ми у соцмережах:

Відома письменниця Марія Матіос підтримала Юрія Вознюка

Одна з найпопулярніших українських письменниць Марія Матіос підтримала кандидата на посаду міського голови Рівного Юрія Вознюка.

 У своїму дописі на офіційній сторінці Facebook вона не лише нагадала про справжній чоловічий вчинок нардепа Юрія Вознюка, а й закликала рівнян підтримати його на виборах.

«А в Рівному (в Рівному!, яке колись давно круто змінило моє життя), п’ючи на околиці каву, таки пошкодувала, що я не їхній виборець: від людей почула, що на міського голову Юра ВОЗНЮК претендує. Я би, бігме, була за нього! Бо як згадаю, як 16 січня 2014 року в парламенті він смачно і точно всучив у мармизу ну дуууже непростому колишньому донецькому міліцейському генералові... той депутат-регіонал ударив нашу колегу Марію Іонову просто в залі засідань (вона генералові зробила зауваження за кнопкодавство), та так ударив, що Марію госпіталізували зі струсом мозку. А Юра ВОЗНЮК тоді не відвів очей, як інші нібито чоловіки, і не вдав, що зав‘язує шнурки на туфлях. Непарламентський, скажете, випад? Зате чоловічий! Та ще в януковичівські часи. Вибач, Юро, якщо розсекретила давню історію... Так що, дорогі мої, довго не думайте: за вчинками судіть тих, хто вже почепив тонни локшини на ваші вуха і має намір чіпляти й далі, добираючись з усіх шпарин до вашої душі. А ви покладіться на розум! Це МІСЦЕВІ ВИБОРИ! А на місцях усі все знають: хто ґазда, а хто балабол!»- написала Марія Матіос.

Додамо, що Марія Матіос — лауреатка Шевченківської премії (2005), «Коронації слова» (2007). Найвідоміший твір — роман «Солодка Даруся» (2004) пережив 6 перевидань та визнаний однією з кращих книг незалежної України.

Передвиборча агітація


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також