Відомі рівняни закликають піти на виборчі дільниці та проголосувати

1425 0

Ми у соцмережах:

Олексій Муляренко з дружиною

Станом на 16-ту годину на Рівненщині явка виборців становила лише 35%, рекордно мало, порівняно з парламентськими та президентськими виборами останніх років. Оскільки рівняни неохоче йдуть на дільниці, відомі рівняни почали у соціальних мережах закликати голосувати.

 «Саме час взяти відповідальність за майбутнє на себе! – написав екс-голова Рівненської ОДА та міський депутат Олексій Муляренко. – Погляньте - тут кожен наш голос врахований, але цього все ще критично мало, аби забезпечити проукраїнський, проєвропейський парламент. Рівняни, мобілізуймося, щоб сказати своє слово і відстояти свою позицію, інакше інші люди будуть нав’язувати нам свої правила. Насправді ми щасливі, що маємо демократичну країну з правом вільного вибору. Тому давайте цим скористаємось! Подзвоніть друзям, рідним, батькам і запросіть їх на дільницю. Все в наших руках».

«Друзі, гайда на дільниці виконувати свій громадянський обов'язок», - коротко написав екс-голова облрада та обласний депутат Михайло Кириллов.

«Майбутнє залежить від нашого вибору», - коротко зазначив чинний нардеп Олег Осуховський.

«Не залежно, яку позначку в бюлетені ви робите, завжди обирайте Україну, обирайте гідне майбутнє наших дітей», - зазначив перший заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір.

«Друзі, явка типово літня. Піднімайтеся, беріть паспорт і друзів та до 20:00 віддайте свій голос за зміни», - оптимістично написав міський депутат Микола Бляшин.

Виборчі дільниці зачинять о 20:00.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також