Відомими місцями Рівненщини блогер подорожував із роботом (ВІДЕО)

2872 0

Ми у соцмережах:

Відомими місцями Рівненщини блогер подорожував із роботом (ВІДЕО)

Український блогер nazar.kantora відвідав Рівненську АЕС та Базальтові стовпи разом із роботом Dax.

За словами Назарія, він організував 19-тиденну подорож Україною з роботом Dax для того, щоб відвідати більше 60 локацій та нарешті поїздити країною самому.

У робот було закладено образ людини, яка виконує досить рутинні функції й боїться вийти з зони комфорту.

- Чесно, цю подорож я планував зробити для себе. Така ідея прийшла, коли я усвідомив, що подорожував у своєму житті завжди з кимось, але ніколи сам. Часто закордон, але рідко по своїй країні. Насправді, подорожувати з роботом, який не розмовляє ще складніше ніж самому, але це вже зовсім інша історія.

Фото з Instagram nazar.kantora

Першим об'єктом у Рівненській області, куди який приїхав блогер стала Рівненська АЕС. Він намагався її зафільмувати за допомогою квадрокоптеру, втім зник сигнал з пристроєм через глушилки від електростанції.

- Приїхали. Я запустив коптер. Він полетів…і тут бац! Він просто завмер у повітрі. Не рухається. Пропав сигнал.
Я не зрозумів спочатку. Потім думаю, а натисну я кнопку HOME (я тоді ще думав, що home значить спуститися з повітря рівно на землю), але дрон не спустився вниз, він повернувся на точку запуску.  Я знов за ним через поля та холми… Історія вийшла весела, але ця локація була варта цього.

Далі чоловік вирушив до Базальтових стовпів, де організував відеозйомку із роботом:

 - Такої кількості красивих локацій від Рівненщини я не очікував - поділився враженнями блогер на своїй сторінці в Instagram.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також