Відомий фотохудожник Рівненщини презентував історію у фотографіях

782 0

Ми у соцмережах:

Відомий фотохудожник Рівненщини презентував історію у фотографіях

У виставковій залі обласного краєзнавчого музею відкрилась фотовиставка «Рівне. 1991 – 2021: хроніка подій», яка присвячена 30-річчю Незалежності України.

На експозиції представлені фотографії з авторського проекту Олександра Харвата «30 кроків до Незалежності» та експонати із фондової збірки музею.

Унікальні світлини відображають усю хоробрість, рішучість та доленосність нашої країни. Це люди, які попри все творили історію тоді, а також беруть активну участь у її розвитку сьогодні. 

Як розповідає сам автор фотовиставки, усі світлини історичні. Вони стосуються суспільно-політичного та культурного життя Рівного.

«Тут зображені 60 унікальних фотографій, які відображають найбільш яскраві і важливі події, що відбулися у Рівному за 30 років незалежності», - розповідає Олександр Харват.

Фотовиставка доповнена матеріалами, які пов’язані з історичними подіями: участь мешканців міста в боротьбі за незалежність України в 1989 – 1991 роках, у Помаранчевій революції та Революції Гідності, фольклорно-етнографічне свято «Музейні гостини», Міжнародний фестиваль традиційної народної культури «Древлянські джерела», досягнення рівненських команд зі спідвею та футболу та інші.

За повідомленням пресслужби Рівненської ОДА.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також