Відомий рівнянин знову змінить у Вараші роботу

5650 0

Ми у соцмережах:

Юрій Трачук

Юрій Трачук, який торік у січні очолив міське комунальне підприємство у місті рівненських атомників, тепер керуватиме Агенцією розвитку Вараської громади.

Відбувся другий етап конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства Вараської міської ради "Агенція розвитку Вараської громади", під час якої заслуховувалися презентації пропозицій щодо перспективного плану розвитку підприємства - стратегію розвитку на 5 років.

За результатами  співбесіди з кандидатами на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства Вараської міської ради "Агенція розвитку Вараської громади", конкурсною комісією прийнято рішення – рекомендувати міському голові Олександру Мензулу призначити на посаду Юрія Трачука, який нині керує  міським комунальним підприємством. .

Міський голова ухвалює рішення про призначення на посаду директора на підставі пропозиції конкурсної комісії упродовж місяця з дня ухвалення рішення конкурсною комісією, повідомляє міська рада Вараша. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також