Відомий український архітектор та урбаніст спроєктує новий хірургічний корпус райлікарні на Поліссі

777 0

Ми у соцмережах:

Відомий український архітектор та урбаніст спроєктує новий хірургічний корпус райлікарні на Поліссі

Відомий український архітектор та урбаніст Юліан Чаплінський займатиметься проєктуванням нового хірургічного корпусу, який будуватиметься у Сарнах за кошти Світового банку.

У Сарнах  відбулася робоча зустріч з представниками львівської архітектурно-інжинірингової компанії «АВР Девелопмент», під час якої обговорили шляхи співпраці та розглянули пропозиції щодо розробки ескізного проєкту для реалізації об’єкту «Нове будівництво хірургічного корпусу КНП «Сарненська центральна районна лікарня».

Проєкт заплановано реалізувати упродовж 2024-2026 років за кошти Світового банку - міжнародної фінансової організації, створеної з метою організації фінансової та технічної допомоги країнам, що розвиваються.

Сарненська міська рада в кінцевому результаті очікує:
⁃ підвищення рівня якості медичної хірургічної допомоги, яка відповідатиме сучасним світовим стандартам;
⁃ придбання сучасного лікувально-реабілітаційного, діагностичного обладнання;
⁃ збереження наявних та розширення робочих мість;
⁃ створення умов для отримання повноцінної комплексної допомоги в північному регіоні області (орієнтовно 350 тисяч населення).


Юліан Чаплінський - львів'янин, український архітектор, урбаніст, публічний та політичний діяч. У 2015—2019 роках працював керівником Управління архітектури міста Львова. З вересня 2019 року по лютий 2020-го — заступник міністра розвитку громад та територій з питань європейської інтеграції.
Веде блог на YouTube, де висвітлює проблеми українських міст в галузі містобудування, архітектури та урбаністики


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також