Відомий український футболіст двічі відмовився очолити рівненський «Верес»

6756 0

Ми у соцмережах:

На фото президент

Президент футбольного клубу «Верес» Іван Надєїн відповів на запитання про звільнення головного тренера Юрія Вірта.

Сам колишній головний тренер сказав, що його звільнення це «ніж у спину від деяких людей у клубі».

Бізнесмен Іван Надєїн підтвердив, що у колишнього тренера Юрія Вірта була проблема з комунікацією з частиною працівників клубу:

- На мою думку, це емоції. Дійсно, деяка комунікація між тренером та частиною клубу була порушена. Адже більша частина клубу мала погану комунікацію з тренером команди. Однак я вас запевняю, що рішення про звільнення Вірта ухвалювалося безпосередньо мною. Я точно не міг засунути йому ніж у спину, бо ми спілкувалися з ним обличчя-в-обличчя. Неможливо засунути ножа в спину людині, коли ти з нею відверто спілкуєшся. Я не порушив жодної з обіцянок, які давав головному тренеру. Жодної. Тому те, що він сказав, було зроблено на емоціях.

Спростував президент «Вереса» й чутки про те, що Юрія Вірта спеціально усунули, щоб відомий український футболіст В’ячеслав Шевчук очолив рівненський клуб:

- Зараз поширюється багато чуток про Шевчука. В’ячеслав Анатолійович до останнього займав позицію, що головний тренер клубу має допрацювати. Я особисто двічі пропонував йому стати одним з кандидатів на посаду головного тренера «Вереса». Однак той два рази відмовився від цієї пропозиції. Шевчук дав публічну обіцянку, що не буде головним тренером «Вереса». Він цю обіцянку виконав.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також