Відомий юрист показав, що у лісі сам назбирав

9267 0

Ми у соцмережах:

Відомий юрист показав, що у лісі сам назбирав

Директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області Василь Овдіюк пішов у відпустку. Юрист, якому наступної суботи виповниться 67 років, вдома сидіти не став, а у перший її день подався у ліс. І не дарма, бо додому повернувся не з порожніми руками.

Колишній прокурор, який народився та виріс у селі .Дермань колишнього Здолбунівського району, є не лише заповзятливим садівником, в саду якого ростуть різноманітні фруктові дерева, а й досвідченим грибником, який понад усе полюбляє "тихе полювання", знає грибні місця та усі лісові стежки до них.

Проте Василь Овдіюк не лише гриби збирає та готує з них смаколики, а й "грибні" світлини в соцмережах часто публікує, які викликають захват у поціновувачів грибів.

- Схід сонця у перший день відпустки зустрів у лісі. Враження - у моєму лексиконі немає таких слів, щоб передати всю гамму почутів! Бродив лісом цілий день, находив більше 40 тисяч кроків. Грибний бог привів мене на одне місце, де в радіусі 150 метрів знайшов 107 гарних білих грибів. До ночі порав гриби: Частину поставив сушити, а решту поставив у холодильник. Був втомлений, але щасливий! - розповів Василь Овдіюк своїм фейсбук-читачам. 

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також