Відомо, де у Рівненській області не буде електроенергії

1339 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Для підвищення надійності електропостачання у Рівненській області працівники ПрАТ «Рівнеобленерго» проводитимуть планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням ремонтно-експлуатаційних робіт тимчасово буде припинено електропостачання.

Завтра, 10 жовтня, з 9:00 до 17:00 електроенергія буде відсутня на вулиці Присадибній у Рівному. А також у Кам’янці та Орлівці Березнівського району, Матвіївці Гощанського району, Мирогощі Дубенського району, Підлозцях, Великому, Ставрові Млинівського району. електроенергії також не буде у Рокитному на вулицях О. Бекещука, Шкільній, Горького, Дрознині, Заболотті Рокитнівського району.

Крім того, з 10 по 11 жовтня з 9:00 до 17:00 електроенергії не буде Бармаках, Великому Житині Рівненського району, Кунині, Здовбиці Здолбунівського району, Жовкині, В.Жолудську, М.Жолудську Володимирецького району, Вежиці, Старому Селі Рокитнівського району. Також електроенергія буде відсутня у Корці на вулицях Повстанців, Маяковського, Поштовій. А з 9:00 до 18:00 електроенергії не буде у Хмелівці та Орлівці Березнівського району.

ПрАТ «Рівнеобленерго» перепрошує за тимчасові незручності.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також