Відомо, хто може стати новим директором Рівненської обласної філармонії

963 0

Ми у соцмережах:

Відомо, хто може стати новим директором Рівненської обласної філармонії

Сьогодні конкурсна комісія визначилася з кандидатом на посаду директора Рівненської обласної філармонії - комунального закладу обласної ради. Нагадаємо, що відповідні документи на розгляд комісії подали п’ятеро претендентів.

Це колишній директор філармонії Микола Орешко, його колега - завідувач художньо-постановочної частини обласної філармонії Володимир Сторожук, викладачка Рівненського музичного фахового коледжу РДГУ Руслана Варнава, спеціаліст управління з гуманітарних питань Здолбунівської міської ради Елеонора Стеценко та приватний підприємець, президент ГО «Всеукраїнське об’єднання Мистецький Вектор» Юрій Яцика.

На своєму першому засіданні, вивчивши документи учасників конкурсу, члени комісії допустили всіх до наступного етапу – безпосередньо презентації, під час якої конкурсанти представили присутнім власне бачення, як має розвиватися один з провідних культурно-мистецьких закладів Рівненщини. Після чого відповідали на запитання членів комісії.

Переможця конкурсу обирали таємним голосуванням. 

У підсумку п’ять із дев’яти членів конкурсної комісії віддали свої голоси Елеонорі Стеценко, три голоси «дісталися» Миколі Орешку, Руслану Варнаву підтримав один член комісії. Володимир Сторожук та Юрій Яцика не отримали жодного голосу.

Кандидатка на посаду директора Рівненської обласної філармонії Елеонора Стеценко.

 

У той же час, як зауважив голова конкурсної комісії, заступник голови обласної ради Олексій Бучинський, цього разу усі, хто претендував на посаду директора Рівненської обласної філармонії, - достойні та професійні люди, які мають неабиякий досвід роботи в галузі культури та авторитет у мистецьких колах.

 

- Та все ж ми повинні обрати єдиного переможця. Було б дуже добре, якби всі ці люди працювали в одній команді – колективі обласної філармонії. Такий професійний тандем дав би неабиякі результати. Адже кожен конкурсант представив нам своє - досить перспективне - бачення розвитку закладу, - підсумував Олексій Бучинський.

Тепер, відповідно до законодавства, кандидатуру Елеонори Стеценко як переможниці конкурсу на посаду керівника Рівненської обласної філармонії, розглядатиме сесія обласної ради. У разі затвердження, голова ради має підписати з новим керівником контракт на п’ять років. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також