Відомо, хто очолить Острозьку спецшколу №2

691 0

Ми у соцмережах:

Відомо, хто очолить Острозьку спецшколу №2

Наступні шість років директором Острозької спеціальної школи №2 І-ІІ ступенів працюватиме Галина Бернацька. Окрема конкурсна комісія визначила її переможцем конкурсу на посаду керівника цього комунального закладу обласної ради.

Під час засідання Галина Бернацька проходила письмове тестування та вирішувала ситуаційні завдання на знання Закону України «Про загальну середню освіту», Закону України «Про освіту», інших нормативно-правових документів. А також презентувала план розвитку закладу, яким, до слова, керує з 2008 року.

 

- Приємно відзначити, що кандидат на посаду Острозької спецшколи продемонструвала високий рівень знань та компетентність під час вирішення завдань. Окремо варто відзначити презентацію плану розвитку спецшколи – він також підготовлений на високому фаховому рівні, - зауважила голова конкурсної комісії, депутат обласної ради Світлана Богатирчук-Кривко.

 

Результати конкурсу передадуть голові Рівненської обласної ради, який упродовж кількох днів має підписати з Галиною Бернацькою контракт на шість років, як це визначено законодавством.

 

Пресслужба облради нагадує:  «Острозька спеціальна школа №2 І-ІІ ступенів» навчає дітей з мовленнєвими та психофізичними вадами розвитку. На сьогодні там перебуває 99 вихованців. Це переважно діти з колишнього Острозького району. У перспективі заклад планує розвивати дошкільну освіту.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також