Відомого рівненського лікаря зачепив хейт на адресу дітей та військкомату

1520 0

Ми у соцмережах:

Відомого рівненського лікаря зачепив хейт на адресу дітей та військкомату

Лікар-анестезіолог з Рівного Павло Сільковський вирішив відповісти на коментарі, які стосувалися історії з військкоматом.

 Нагадаємо, що медик має п’ять дітей, проте коли той отримав повістку, то прийшов до центру комплектації армії. Це викликало цілу бурю коментарів у соціальних мережах.

- Скажу, що особисто я не маю жодних претензій до роботи працівників військкомату. Вони добре виконують свою роботу, - говорить Сільковський.

Однак той вирішив висловитися на адресу рівнян, які стали говорити про його дітей.

- Мене зачепили коментарів у стилі: «Наклепав собі дітей, то твої проблеми». Попрошу в людей обережніше висловлюватися на усі теми, які стосуються дітей. Особисто я не вважаю, що діти – це проблема, бо діти – це радість та щастя. Якщо хтось має заздрість через кількість моїх дітей, то це його проблеми. Я важко працюю з ранку до ночі й маю можливість відвести сім’ю за кордон. Однак я цього не роблю, бо хочу, щоб діти виросли та жили в Україні. Я мірю, щоб мої діти здобули освіту в Україні, тут виросли й платили податки. Саме діти будуть розвивати нашу країну. Вони наше майбутнє, - сказав медик.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також