Відомого рівненського прокурора, який несподівано відійшов у засвіти, поховають на рідній Львівщині

7785 0

Ми у соцмережах:

Відомого рівненського прокурора, який несподівано відійшов у засвіти, поховають на рідній Львівщині

Третього липня на 74 році життя передчасно відійшов у вічність ветеран органів прокуратури Валентин Самороков. Він народився у 1950 році, і 27 років свого життя присвятив службі в органах прокуратури. Спочатку працював на Львівщині, а потім і на Рівненщині.

У 2001 році Валентин Самороков вийшов на заслужений відпочинок з посади начальника слідчого відділу прокуратури Рівного.

Втім на пенсії старший радник юстиції не сидів, і до останнього передавав свої знання та досвід студентам Національного університету водного господарства та природокористування, де працював викладачем кафедри спеціальних юридичних дисциплін.

Попрощатися з Валентином Самороковим можна буде завтра, 5 липня, о 10.00 у ритуальній залі кладовища «Нове» («Молодіжне») у Рівному. Поховають його на рідній Львівщині.

Керівництво, колектив та ветерани органів прокуратури Рівненської області висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Валентина Олександровича. Вічна і світла йому пам’ять.

Колектив навчально-наукового інституту права НУВГП глибоко сумує з приводу втрати колеги, який був відповідальною, толерантною та щирою людиною.

- Він завжди залишиться таким у нашій пам’яті!Висловлюємо щирі співчуття і поділяємо біль втрати з рідними, близькими, всіма, хто знав Валентина Олександровича і кому пощастило з ним працювати. Нехай добра і світла пам’ять про нього та його справи назавжди залишиться у наших серцях.Царство Небесне та Вічний спокій, - йдеться у повідомленні НУВГП.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також