Відомому співаку, який з Криму повернувся у Рівне, вже 95 років

1188 0

Ми у соцмережах:

Відомому співаку, який з Криму повернувся у Рівне, вже 95 років

95 років виповнилося оперному і концертному співаку, Заслуженому працівнику культури України, професору, члену Всеукраїнської музичної спілки, спілки театральних діячів України, легендарному Староскольцеву Кіму Павловичу.

В 1956 році він - директор Рівненського музичного училища. Кім Павлович засновник музично-педагогічного факультету РДГУ, перший завідувач кафедри. Він педагог і наставник багатьох музикантів і вокалістів. Останні роки працював і проживав з дружиною в Криму. В 2014 році, не дивлячись на поважний вік, залишає окупований півострів і повертається до Рівного.

- Дай Боже всім нам дожити до такого віку і так виглядати, і так відчувати, і так співати! - побажала імениннику заступниця міського голови Рівного Галина Кульчинська. - Зізнаюся вам, я ніколи не дала б йому навіть 80. І взагалі, вони, разом з дружиною Феодосією Марківною (їй, до речі, 87 років) якимось дивним чином випромінюють юнацьке завзяття та легкість. Щаслива була привітати знаменитого ювіляра і познайомитися з його родиною. Многая і благая Вам літа, Кіме Павловичу!  Браво, Маестро ! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також