Відпочинок у Східниці: де зупинитися?

2621 0

Ми у соцмережах:

 Відпочинок у Східниці: де зупинитися?

Чи відомо вам, що джерело славнозвісної «Нафтусі» є також у мальовничому курорті Східниця? Але справжню славу селищу принесла високорозвинена курортна зона та мальовнича неповторна природа Карпат, яка допомагає повністю відпочити від міської метушні.

Курорт Східниця зачаровує кожним подихом  п’янкого кришталево чистого повітря, котре охоплює чаруючі гірські пейзажі. У цьому містечку достатньо санаторно-курортних комплексів, в яких можна не лише чудово провести час, а й поліпшити стан здоров’я. 

                                                 Східниця - відпочинок на всі 100

Санаторії Східниці поєднують висококласний сервіс надання медико-терапевтичних послуг і європейський рівень проживання. У цьому огляді ми підготували для вас топ-5 оздоровчо-відпочинкових комплексів, побувавши в яких, можна відчути себе новою людиною, сповненою сил та енергії. 

     «Три Сини та Донька». Готельний оздоровчий комплекс з сучасними комфортабельними номерами різних категорій. Він забезпечений чудовими СПА-зонами, басейном, спортивними майданчиками, тренажерним залом, системою смачного, різноманітного та корисного харчування «шведський стіл», лоббі-баром, басейном, салоном краси, бюветом мінеральних вод. На базі комплексу є все необхідне для проведення переговорів, аудієнцій, презентацій та важливих зустрічей. На території готелю є аквапарк, двері якого відчинені дітлахам та дорослим з 10-ї по 19-ту годину. 

       Санаторій «Зелений Бір» - чудове рішення для того, щоб зробити відпочинок у Східниці вагомим внеском у здоров'я, відмінне самопочуття та гарний настрій. Санаторій розміщено в екологічно чистій зоні посеред гірського масиву Сколівські Бескиди. Сучасні номери різних категорій обладнані усім необхідним для зручного проживання.  Гості можуть скористатися баром з різноманітними напоями, високошвидкісним Wi-Fi, поплавати в басейні. У разі призначення лікаря можливе харчування за Певзнером.

       Санаторій «Стожари» - розумне поєднання ціни і якості. Чудова оздоровниця з бюветом мінеральної лікувально-столової води, комфортними номерами зі свіжим ремонтом, ортопедичними матрацами на ліжках, сучасними меблями та технікою, різноманітним дозвіллям (пейнтбол, боулінг, фінська сауна, бібліотека, масажний салон, джакузі), широким спектром медичних послуг і фізіотерапевтичних процедур.

? «ТАОР-Карпати» - новий і комфортабельний SPA-готель курорту Східниця неподалік від Трускавця. Вабить туристів з усього світу високоякісним сервісом, люксовими умовами проживання, затишними двориками для відпочинку з чашкою аутентичного карпатського чаю на свіжому повітрі, а також самостійним приготуванням страв на мангалі.

      Санаторно-готельний комплекс «ДіАнна». Вражає вишуканою архітектурою, яка гармонійно виглядає на тлі мальовничих Карпат. Номери готелю з вишуканими меблями, продуманими до дрібних деталей інтер’єрами, сучасною побутовою технікою та багатьма зручностями проживання дозволяють відпочити на всі 100.

 

Східниця - лікування за євростандартами

У санаторіях Східниці діє широкий спектр послуг лікування та профілактики в багатьох напрямках. Для цього використовуються можливості сучасного медичного обладнання, знання та досвід висококваліфікованих лікарів. Триразове збалансоване та смачне харчування допомагає налагодити обмін речовин та посилити ефект лікування різних патологій шлунково-кишкового тракту , шкіри, сечовивідної, ендокринної, серцево-судинної систем.

Знайти найкращі пропозиції для відпочинку в Східниці ви зможете на сайті sanatorii-karpat.com. Там же можна і забронювати путівки онлайн.

На правах реклами.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також