Відпочинок закінчився у лікарні

927 0

Ми у соцмережах:

Відпочинок закінчився у лікарні

Трапився інцидент поблизу автовокзалу у місті Костополі 8 липня. Увечері 33-річний місцевий житель зустрівся із трьома чоловіками. Відпочинок завершився тяжкими тілесними ушкодженнями.

Під впливом алкоголю близько опівночі між 21-о та 33-річними костопільчанами виникла сварка, у ході якої молодший вдарив ножем свого знайомого. Хтось із компанії викликав швидку медичну допомогу, яка доставила потерпілого до місцевої лікарні.

У чоловіка діагностували ножове поранення живота з пошкодженням кишечника, внутрішню кровотечу та госпіталізували у реанімаційне відділення. Зі слів медиків, оперативне втручання пройшло успішно, загрози життю пацієнта не має.

Слідчий Костопільського відділу поліції повідомив зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає позбавлення волі від п’яти до восьми років, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також