Відправили на два місяці у слідчий ізолятор за вбивство (оновлено)

1771 1

Ми у соцмережах:

фото -інформаційного порталу Дубна

Під час застілля 30 січня 59-річний мешканець Дубна Олександр Ляпін, який увечері прийшов в гості до свого 74-річного знайомого Василя Анікіна , наніс господарю кілька ударів ножем в груди.

Поліцейські затримали зловмисника.

Відповідно до лікарського свідоцтва, смерть чоловіка настала унаслідок масивної крововтрати, проникаючих ножових колото-різаних ран грудей з ушкодженням серця.

- Першого лютого 59-річному дубенчанину повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства, - повідомив заступник начальника Дубенського відділу поліції - начальник слідчого відділення Михайло Савюк. — Суд задовольнив клопотання слідчого та обрав чоловіку запобіжний захід - тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

Санкція інкримінованої затриманому статті передбачає позбавлення волі строком від восьми до 15 років повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області  

Інформаційний портал Дубна повідомив, що підозрюваний пенсіонер -  раніше не судимий, уродженець Узбекистану, громадянин України, не одружений, має 21-річну дочку, навчався у військовому училищі. Чоловік повністю зрозумів вручену підозру, свою вину не заперечує і згідний з клопотанням прокурора, яке полягає у виді арешту без права внесення застави.

Валентин Мервінський, адвокат підозрюваного, зазначив, що той сам не бажає перебувати під домашнім арештом, оскільки є сусіди, а справа має суспільний резонанс. Зі слів захисника, подібна агресивна поведінка його підопічному не характерна, оточуючі описують його як охайного та неконфліктного чоловіка.

Читайте також Поліцейські затримали чоловіка, який вбив знайомого


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також