Відремонтували — тепер можна і оперувати

1481 0

Ми у соцмережах:

Відремонтували — тепер можна і оперувати

Вже найближчим часом лікарі Рівненської міської лікарні проводитимуть операції пацієнтам в оновленому відділенні гнійної хірургії. Реконструкція усіх приміщень відділення завершено. Ремонт тривав майже рік, і тепер воно, на думку головного лікаря центральної міської лікарні Євгена Кучерука, нічим не поступається аналогічним відділенням у європейських клініках.

Вже найближчим часом лікарі Рівненської міської лікарні проводитимуть операції пацієнтам в оновленому відділенні гнійної хірургії. Реконструкція усіх приміщень відділення завершено. Ремонт тривав майже рік, і тепер воно, на думку головного лікаря центральної міської лікарні Євгена Кучерука, нічим не поступається аналогічним відділенням у європейських клініках. — Ми проводили реконструкцію цього відділення поетапно, — каже п. Кучерук, — оскільки не було змоги переселити одразу усіх пацієнтів. Тому доводилося ремонтувати по одній–дві палаті. Тепер всі роботи завершені. Ми встановили нові вікна, двері, відремонтували операційні та перев’язочні приміщення. Окрім ремонту, як стверджує пан Кучерук, вже незабаром до оновленого відділення мають завезти нову апаратуру. А загалом на осучаснення відділення було витрачено майже півмільйона гривень, 400 тисяч гривень з яких виділили спонсори, а решту — надали з міського бюджету.

Довідка «РВ» Відділенню гнійної хірургії вже більше двадцяти років. Востаннє його ремонтували десять років тому. Щоправда, тоді через нестачу коштів обійшлися звичайним косметичним ремонтом.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також