Відремонтують дорогу на Чорновола — від басейну до церкви

2519 0

Ми у соцмережах:

Дорога на вулиці Чорновола після зими перетворилася на небезпечну зону

Дорогу на вул. Чорновола у Рівному почнуть ремонтувати. Причому фінансуватиметься цей проект не тільки з бюджету, а й забудовником нового сусіднього мікрорайону. Міська рада уже виділила перших 100 тисяч гривень на виготовлення проектно-кошторисної документації на ремонт ділянки дороги від басейну до Свято-Воскресенського храму, що в Новому Дворі.

Дорога ця — в суцільних вибоїнах. В одну з таких, до речі, торік потрапив автомобілем керівник Здолбунівського району Сергій Кондрачук. А ще водії нарікають на те, що транспорту там проходить багато, а дорога біля басейну — вузька та ще й з крутим поворотом. Саме в поворот біля Чорнобильської лікарні, нагадаємо, не «вписався» й автомобіль голови Рівненської обласної ради Олександра Данильчука — його зупинив тільки рекламний щит.

Ірина Пилипчук, депутат міськради:

Це питання я уже порушую рік. На цій дорозі уже давно закінчився термін експлуатації. Ситуацію погіршили й великовагові авто, які возили до новобудов цеглу, бетон, плити і техніку. В години пік перехрестя вулиць Чорновола-Басівкутська-Карнаухова завантажене. Виходом із ситуації стане розширення дороги. Також потрібно подумати про водовідведення — вода з нового мікрорайону стікає на дорогу, що спричиняє її додаткове руйнування.

Володимир Хомко, міський голова:

За моєю участю вже було проведено дві наради з реконструкції вулиці Чорновола. Думаємо, як відвести всю ту воду. Зауважу, що ремонт дороги здійснюватиметься у співфінансуванні міста і забудовника.

Роман Курис, власник ЖК «На Щасливому»:

З приводу ремонту була нарада з міським головою, на якій нам запропонували взяти участь у цьому масштабному проекті. І ми погодились, оскільки завжди підтримуємо всі ініціативи, що допомагають розвивати наше місто.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також