Відремонтують ще майже сотню доріг

1912 0

Ми у соцмережах:

Відремонтують ще майже сотню доріг

Цього тижня на Рівненщині продовжують ремонтувати півсотні комунальних доріг. 33 міські та сільські вулиці вже з оновленим покриттям. Ще на 17 об’єктах розпочнуть працювати найближчими днями.

Одразу декілька доріг ремонтують на Здолбунівщині. Новий асфальт вже проклали по вулиці Сільрадській, що у селі Івачків. Активно працюють в селі Дермань Друга та Здолбунові, невдовзі роботи розпочнуться і в Здовбиці.

Окрім того, ремонтують 4-х кілометрову ділянку дороги Здолбунів-Глинськ-Стеблівка – асфальт укладають як в напрямку Глинська, так і до П’ятигір.

Активно відновлюють дороги і у Костопільському районі. Ремонтні роботи вже завершили у Злазному, на двох вулицях села Дюксин, а також на відрізку Деражне-Суськ-Клевань. Триває поточний середній ремонт на ділянці дороги Борщівка Н-25.

Двокілометровий шар нового дорожнього покриття прокладають до новозбудованої школи села Пісків.

Загалом роботи ведуться майже у всіх районах області. Рівненська ОДА робить акцент на капітальному ремонті, аби кожен рік ремонтувати нові вулиці, а не повертатися до них після ямкових ремонтів. І там, де місцева влада спрацювала оперативніше, роботи вже на фініші. Це, зокрема, Костопілььский, Радивилівський, Рівненський, Сарненський, Володимирецький, Дубровицький та Здолбунівський райони.

Усього ж до кінця року планують відремонтувати майже сотню місцевих доріг, повідомляє прес-служба РОДА.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також