Відродженому "Вересу" - 5 років!

840 0

Ми у соцмережах:

Відродженому

Рівно п'ять років тому, 2-го липня 2015-го, рівненський «Верес» отримав атестат на участь у Другій лізі чемпіонату України з футболу. Цього дня на Рівненщині після майже п'ятирічної перерви відродився професіональний футбол! 2-го липня народний клуб відзначає п'яту річницю свого відродження!

 

Упродовж цих п'яти років "Верес" пограв на всіх щабелях української футбольної піраміди, обігрували київське "Динамо", на рівних змагалися із "Шахтарем", але й програвали клубам, які вже канули у небуття.

- Ми пройшли крізь вогонь і воду разом! Разом із вами - нашими вболівальниками! У день свого відродження народний клуб вітає з цим святом вболівальників! Ми віримо у вашу підтримку і разом ми переможемо і переживемо усе! Віримо, що скоро ми всі разом знову зберемося на "Авангарді" у Рівному! Зі святом! - так вітає "Верес" своїх фанів. - Скучили за командним "червоно-чорним" духом? Тоді приходьте у суботу, 4-го липня, о 16:00 на Городище Оствиця. Разом відсвяткуємо п’ятиріччя відродженого Народного клубу «Верес». Там будуть лише свої, для кого клуб - це життя, а разом - ми сила. Перевірка цих гасел пройде в режимі командних перегонів на стародавніх човнах: дракар Гунгнір та лодь Лада. Окрім того на вас чекатимуть: червоний борщ і чорний хліб, трав’яний чай і пампухи спечені в стародавній печі. Не забороняється, а заохочуються: піро в будь-якому форматі і кількості і крутий вболівальницький настрій. Кількість місць і територія обмежені, бо карантин ніхто не відміняв. Тому дайте нам знати про вашу присутність за телефоном: 0 (66) 088 28 11


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також