Відсьогодні стартує прийом електронних заяв у вищі навчальні заклади від вступників

793 0

Ми у соцмережах:

Відсьогодні стартує прийом електронних заяв у вищі навчальні заклади від вступників

Відсьогодні розпочинається електронний прийом документів на бакалавра (наскрізного магістра) після 11 класу. Прийом електронних заяв триватиме до 22 серпня, а результати на бюджетні місця будуть відомі не пізніше 27 серпня

Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу МОН.
“Сьогодні, 13 серпня 2020 року, розпочато прийом електронних заяв на вступ до вишів на бакалавра (наскрізного магістра) після 11 класів. Подання заяв здійснюється онлайн через електронні кабінети та триватиме до 22 серпня (до 16 серпня для вступників, які проходять творчі конкурси або складають вступні іспити замість ЗНО у виші, але не зробили цього у період з 1 по 12 серпня)”, — йдеться у повідомленні.
У МОН наголошують, що вступники можуть подати до 5 заяв на бюджет у будь-який виш без обмеження щодо кількості спеціальностей, на які вони подаються. Кількість поданих заяв на контракт не обмежується.
“Важливо пам’ятати, що після подання першої заяви внести будь-які зміни до електронного кабінету буде вже неможливо. Тому краще пересвідчитись ще раз, що всі дані підвантажені у е-кабінет коректно. Зміна середнього бала після подання першої заяви можлива лише шляхом звернення вступника до закладу освіти, де була зареєстрована перша заява”, — роз’яснили у МОН.
Також зазначається, що рекомендації на бюджет будуть відомими не пізніше 27 серпня, виконати вимоги до зарахування потрібно буде до 18:00 31 серпня, а зарахування таких вступників відбудеться 5 вересня.
Нагадаємо, за даними уряду, виші зможуть прийняти на бюджет на близько 6% більше "бакалаврів".

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також