Відсьогодні стартує реєстрація на ЗНО

1425 0

Ми у соцмережах:

Відсьогодні стартує реєстрація на ЗНО

Сьогодні, п’ятого лютого, розпочалася реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання і триватиме до 25 березня. А для проходження ДПА директори навчальних закладів зможуть зареєструвати своїх учнів до 18 березня.

Для того, щоб зареєструватися для участі у ЗНО, потрібно створити й заповнити реєстраційну картку, бланк якої формується із використанням спеціального сервісу «Зареєструватися», розміщеного на веб-сайті УЦОЯО у рубриці «ЗНО/ДПА», підготувати комплект реєстраційних документів і надіслати його до регіонального центру оцінювання якості освіти, повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

До 30 квітня зареєстровані учасники зможуть завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено час і місце проведення тестувань.

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання почнеться 21 травня тестуванням з математики і завершиться 13 червня тестуванням з хімії. Тестування з української мови і літератури відбудеться 23 травня, з іспанської, німецької, французької мов — 27 травня, з англійської мови — 28 травня, з фізики — 30 травня, з історії України — четвертого червня, з біології — шостого червня, з географії — 11 червня.

Результати ЗНО-2019 будуть відомі до 25 червня, а подивитися їх можна буде на інформаційних сторінках учасників тестування.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також